VATRENI U LIVERPOOLU: „Dosada je nešto nedostajalo, ali sada imamo sve, ovo je savršena ekipa!“

FOTO:

Liverpool već dugo vremena nije igrao tako dobar nogomet, ove sezone momčad Jurgena Kloppa briljira. Još od doba Gerrarda i Suareza, Redsi nisu imali veliku šansu za osvajanje Premiershipa poslije dugog posta.

U derbi protiv Tottenhama, Lovren i društvo ulaze s šest bodova prednosti u odnosu na Spurse, klub s Anfielda još nije potpisao kapitulaciju ove sezone. Obrana djeluje sjajno na čelu s našim stoperom i Virgilom van Dijkom, pomažu im odlični bočni igrači u vidu Robertsona i mladog Alexander – Arnolda.

Lovren je za Daily Mail rekao da nije sve izgledalo tako bajno na početku, štoviše, Redsi su se mučili.

“Doveli smo jako puno igrača i u početku je sve bilo dosta zbunjujuće, poput slagalice koju tek treba složiti. No, sad je sve sjelo na svoje mjesto i imam osjećaj da je ovo savršena momčad.”

No, ove sezone je konačno sve sjelo na svoje mjesto…

„Do sad nam je svake sezone nešto nedostajalo, ali sad imamo sve. No, to ništa ne znači. City ima fantastičnu momčad, nema ovdje laganih protivnika. Pa i taj Newcastle koji smo dobili 4:0 je jako opasan. Ne možeš svakoga dobiti 4:0, mi ni na treninzima međusobno ne slavimo takvim rezultatom.“, izjavio je bivši branič Dinama, Lyona i Southamptona.

Podsjećamo, Lovren je u prošlom kolu zabio fantastičan pogodak protiv Newcastlea.

BOLESNI ENGLEZI: Lovren u momčadi kola, a oni mu posvetili posprdni tekst!

NEKA NOVA BARCA: Sadašnji igrač će se kandidirati za predsjednika, trenersku palicu preuzimaju klupske ikone!

Komentari

komentara

« Povratak