JE LI ON RJEŠENJE? Thierry Henry u Monaco dovodi Hrvata!

FOTO:

Zvuči nevjerojatno da je Monaco u sezoni 2016-17 uspio osvojiti francusko prvenstvo pored ultra bogatog PSG-a. Te sezone su čak igrali i polufinale Lige prvaka, a sada im se ‘smiješi’ druga liga! Naime, ovaj poznati klub nalazi se na predzadnjem mjestu u prvenstvu nakon 18 odigranih utakmica…

Očajni rezultati u tekućoj sezoni bili su okidač da glavni ljudi u klubu daju otkaz Jardimu. Požar je došao gasiti Thierry Henry, ali zasad je to neuspješno. Ekipa možda izgleda bolje, ali više strši činjenica da Monacu nedostaje čak više od pola momčadi! Mnogi vrlo bitni igrači su redovito ozlijeđeni.

Navijači ponajviše strahuju kako će se ponoviti sezona 2010-11. kada je Monaco odletio u drugu ligu. Tamo su proveli dvije sezone, a onda se ekspresno vratili u sam vrh francuskog nogometa. No, čelnici su povukli jako loše poteze u posljednje dvije godine i zato rezultata jednostavno nema. Klub iz Kneževine tako se sramoti u Europi, ali i kod kuće.

Baš zato se očekuje kako će klub itekako potrošiti tijekom zimskog prijelaznog roka inače će vrlo lako završiti u drugoj ligi. Francuzi tako pišu kako je Monaco jako zainteresiran za našeg Domagoja Vidu!

Vida trenutno nosi dres Bešiktaša koji jako loše stoji u domaćem prvenstvu, a ovaj mjesec su ispali iz Europske lige iako su imali vrlo dobru skupinu. 29-godišnjak je već neko vrijeme na radaru Monaca koji će itekako morati pojačati svoje redove.

Turski gigant se nalazi u velikim financijskim problemima, a najbolji dokaz tome je odlazak Pepea koji je čak nakon raskida ugovora isplatio neisplaćene plaće radnicima u klubu. Spominje se kako bi Bešiktaš pustio Vidu za nekih 12-15 milijuna eura.

Transfer bi trebao biti realiziran u ovom prijelaznom roku jer Henry i društvo ne mogu čekati ljeto kada bi u pregovore mogli ulaziti kao drugoligaš…

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE FURIOZNI LIVERPOOL RAZBIO OČAJNI ARSENAL!

STVARNO NIJE NORMALAN: Procurio razlog zašto Nainggolan više neće nositi dres Intera!

Komentari

komentara

« Povratak