JE LI OVO PILA NAOPAKO? Plzenov trener iznenadio izjavama uoči Dinama!

FOTO:

Dinamo Zagreb i Viktoria Plzen 14. veljače igraju prvu utakmicu u šesnaestini finala Europske lige. Tko će proći dalje? Ukoliko ispadne Viktoria to neće biti smak svijeta ako je vjerovati treneru češkog prvaka…

O toj utakmici dotaknuo se strateg Viktorije Plzen, Pavel Vrba, koji nema baš idealnu situaciju u prvenstvu za razliku od Nenada Bjelice i njegovog Dinama. Češka liga je već u jesenskom dijelu odradila 19 kola, a prvenstvo se nastavlja idući vikend.

Na prvom mjestu nalazi se Slavia Prag koja ima 49 bodova, a Viktoria Plzen ima četiri manje. Upravo bi ove dvije momčadi trebale odlučiti novog prvaka s obzirom da su se zaista dobro odlijepili na tablici od ostatka lige.

Tamošnje novinare Pavel Vrba je poprilično neugodno iznenadio s izjavama:

“Nije lako igrati paralelno u dva tako zahtjevna natjecanja, ali igra i Slavia u oba natjecanja, konačnu bi borbu moglo presuditi tko će biti odmorniji ili umorniji. Što mi je na proljeće važnije, koje natjecanje? Reći ću vam ovako – radije bih bio prvak nego igrao četvrtfinale Europske lige. Biti prvak države i igrati u Ligi prvaka ipak je nešto posebno., rekao je Vrba pa nastavio:

“Čeka nas na proljeće velika borba u prvenstvu, igramo još i u Europskoj ligi i to sigurno neće biti jednostavno. Dinamo je u Češkoj podcijenjen, a to je odlična momčad i klub koji je stvorio puno velikih igrača. Po meni, šanse su 50:50.”

SVI U MAKSIMIR: Dinamo objavio cijene ulaznica! Evo kad se igra uzvratna utakmica protiv Viktorije!

 

Komentari

komentara

« Povratak