DINAMO ZALUDIO NAVIJAČE: Pogledajte nevjerojatne slike iz zraka!

FOTO: Pixsell

Dinamo je još jučer objavio cijene ulaznica za veliki dvoboj protiv Benfice, a danas je prava ludnica! Prvi navijači čak su se pojavili u 5 ujutro kako bi došli do ulaznica….

Dva sata prije početka prodaje karata u redu je već bilo 200 ljudi.

Kad su se blagajne otvorile, u manje od sat vremena prodano je 1000 ulaznica. Zapad dolje rasprodan je dva i pol sata nakon što su se otvorile blagajne.

Dinamo dočekuje Benficu 7. ožujka u prvoj utakmici osmine finala Europske lige, a cijene karata su tek nešto više od onih za Viktoriju Plzen. Sjever je 120 kuna, što je samo 20 kuna skuplje nego za Plzen. Istok je 200 kuna, što je 50 kuna skuplje u odnosu na prošlu utakmicu, Zapad gore je 200 kuna, a Zapad dolje 250 kuna.

Ovaj put neće biti šalova koje su iz Dinama dijelili svakom navijaču s kupljenom ulaznicom za utakmicu protiv Viktorije Plzen, ali doznajemo da u maksimirskom klubu navijačima koji dođu na stadion svejedno pripremaju posebno iznenađenje.

Radi li se o nekakvom rekvizitu koji će navijači dobiti na ulazu ili o predmetu koji će navijače čekati na sjedalici u svrhu koreografije, još ne znamo.

Komentari

komentara

« Povratak