SOLSKJAER SASTAVIO LISTU ŽELJA: United na ljeto želi angažirati hrvatskog reprezentativca!

FOTO:

Privremeni Unitedov menadžer Ole Gunnar Solskjaer vrlo vjerovatno će od ljeta dobiti posao stalno, sukladno tome je sastavio svoj popis potencijalnih pojačanja.

Norveška legenda ima ozbiljne namjere vratiti Crvene vragove u vrh engleskog i europskog nogometa, za to su mu potrebni novi igrači koji će pojačati konkurenciju.

Britanski tisak piše da se Solskjaer okreće osnaživanju veznog reda, spominju se imena poput PSG-ovog veznjaka Marca Verratija, Realov Toni Kroos te sjajni Saul Niguez koji je na izlaznim vratima Atletica zbog neslaganja sa trenenom Diegom Simeoneom.

Isto tako, pojavila se informacija da United na Old Trafford želi dovesti hrvatskog reprezentativca, Ivana Rakitića! Nagađa se da bi Barcelona mogla prodati Raketu za oko 50 milijuna eura, prema ESPN-u nema namjeru produžiti mu ugovor po njegovim uvjetima i stigla je konkurencija u vidu mladog supertalenta Frenkieja de Jonga.

Sve to govori u prilog da bi Rakitić od iduće sezone mogao promijeniti svoju destinaciju igranja, bilo bi zbilja sjajno vidjeti jednog Vatrenog u dresu najtrofejnijeg engleskog kluba.

DREAM TEAM: Maradona objavio sliku najvećih igrača protiv kojih je igrao, svoje mjesto je našla i hrvatska nogometna ikona!

Komentari

komentara

« Povratak