ŠPANJOLCI DONOSE: Dani Olmo će igrati za Hrvatsku!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako prenose ugledni španjolski portali AS Marca, izbornik Zlatko Dalić i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović razgovarali su o što bržem davanju državljanstva veznjaku Dinama Daniju Olmu (20).

– Prema njegovim karakteristikama i nogometnim mogućnostima, gubimo jednog velikog nogometnog talenta zato mu želim dati šansu. Jednom smo propustili Zlatana Ibrahimovića i ne možemo si dopustiti da se opet dogodi slična situacija – navodno je rekao Zlatko Dalić.

Situacija je malo kompliciranija no inače jer je Olmo nastupio na službenom natjecanju u U17 kategoriji. Igrač je onaj koji donosi odluku, naravno, ako dobije poziv.

Izbornik mlade španjolske reprezentacije Luis De la Fuente nekoliko ga je puta zvao u reprezentaciju, Olmo je i igrao za njih, ali možda je njegovo vrijeme u ‘furiji’ stiglo kraju.

Podsjetimo, Dani je stigao u Dinamo u ljeto 2014. godine i postepeno prolazio stepenice kroz juniore i B ekipu Dinama, a danas je prava zvijezda momčadi koja vrijedi čak 15 milijuna eura. No, spominje se kako bi ovaj mladić trebao napraviti najveći transfer u povijesti Dinama.

Zainteresirani su mnogi velikani za njegove usluge, a više o tome ćemo saznati očito tijekom ljeta…

ZANIMLJIV IZBOR: United kupuje Romino prošlogodišnje neuspjelo pojačanje!

Komentari

komentara

« Povratak