SENZACIJA NA ČIZMI: Juventus porazom od SPAL-a propustio osigurati naslov, talijanski dragulj srušio rekord legendarnog Del Piera!

FOTO:

Aktualni talijanski prvak Juventus iznenađujućim porazom je propustio osigurati osmu uzastopnu titulu na Čizmi. Šest kola prije kraja Serie A su novim trobodom mogli pobjeći Napoliju na nedostižna 23 boda, ali će slavlje morati još malo pričekati.

Trener Allegri odlučio je izvesti rezervni sastav, nisu nastupili Ronaldo, Mandžukić i Matuidi, procjena je bila da ih se treba sačuvati za uzvratni susret Lige prvaka protiv Ajaxa.

Stara dama je sjajno otvorila utakmicu i povela preko velike nade talijanskog nogometa, Moisea Keana. Šestim pogotkom sezone Kean je srušio rekord iz 1993/1994 kada je tada 19-godišnji Alessandro Del Piero zabio pet golova.

U drugom poluvremenu SPAL se trgnuo i šokirao Juve, prvo je Kevin Bonifazi poravnao na 1:1 u 49. minuti, da bi sva tri boda osigurao Sergio Floccari te tako donio suigračima važne bodove koje će im uvelike pomoći u očuvanju prvoligaškog statusa.

No, Zebre su nakon ove utakmice i dalje uvjerljivo prve s 84 boda, 20 više od drugoplasiranog Napolija, dok SPAL drži 13. mjesto s 35 bodova.

HLADAN TUŠ ZA BARCU: Jedan od najboljih mladih napadača odbio katalonskog giganta!

HOĆE LI USPJETI? Juventus prodaje ponajboljeg igrača da bi doveo najtraženiju mladu zvijezdu Europe!

Komentari

komentara

« Povratak