VELIKA NOVOST: Dinamov grb dobiva novi detalj!

FOTO:

Dinamo je danas pobjedom 0-1 u Koprivnici i matematički osigurao novi naslov prvaka Hrvatske. To im je 20. naslov, a za navijače dolazi velika novost.

No, sveukupno gledajući bogatu povijest Dinama, to im je čak 30. naslov. Dakako, računaju se svi naslovi koje su maksimirski klub osvojio od 1911. do danas, Dinamo je službeni sljednik Građanskog i tu dvojbi nema.

Modri će zbog toga na dresu dobiti i treću zvjezdicu iznad grba! Svaka zvjezdica označava 10 naslova prvaka.

“Čestitke svim igračima, cijelom stručnom stožeru, svima koji rade u Dinamu i koji su stvarali ovu momčad. Čestitke i navijačima i svima koji vole Dinamo. Ma svima koji su uložili i jedan posto svojih napora – čestitam”. rekao je Bjelica pa nastavio:

“Čestitam igračima i koji nisu s nama više. Svi su oni odigrali veliku ulogu. Postali smo prvaci suvereno, s pobjedom, kao što smo cijelu godinu igrali u Europi i u Hrvatskoj. Pobijedili smo danas jednog dobrog protivnika koji se nadigravao. Zahvaljujem se i medijima koji nas prate i podržavaju u mnogočemu, čestitke i njima”, kazao je trener hrvatskog prvaka.

Modri se nadaju kako će iduće godine još jednom napraviti velike stvari. Ove sezone igrali su u osmini finala Europske lige, a izbacila ih je moćna Benfica.

PRAVI OTAC: Jovića želi cijela Europa, a njegov otac oduševio izjavom!

Komentari

komentara

« Povratak