VIDEO: Fantastičan zgoditak hrvatskog lijevog braniča u Serie A!

FOTO:

Bliži se završnica sezone u svim najjačim europskim ligama, tako i u talijanskoj Serie A. Bologna i Empoli igrali su vrlo važan susret u borbi za bodove spasa u elitnom razredu. Empoli je poveo u gostima 0:1, ali se Bologna vratila do kraja utakmice i zabila čak tri pogotka za vrijedna tri boda.

Gol za vodstvo Empolija zabio je naš lijevi branič Marko Pajač, i to kakav! Danski suigrač Rassmusen mu je dodao loptu, Pajač je umjesto ubačaja direktno pucao na gol i majstorski pogodio bliži kut poljskog vratara Skorupskog u 17. minuti.

Ovo mu je drugi pogodak sezone, prethodno je poentirao protiv Frosinonea, koji nažalost nije bio dovoljan za makar bod. Veliki preokret izvela je Bologna u drugom poluvremenu, Soriano je u 52. minuti poravnao na 1:1, prednost donosi Orsolini sedam minuta prije kraja, dok u sudačkoj nadoknadi Sansone potvrđuje slavlje domaćih.

Pajač je inače igrač Cagliarija na posudbi u Empoliju. Tamo je dijelio svlačionicu s Filipom Bradarićem i Darijom Srnom, ali se nije uspio izboriti za veću minutažu.

Komentari

komentara

« Povratak