LOŠE VIJESTI IZ MOSKVE: Nikola Vlašić se ozlijedio, propušta kvalifikacijsku utakmicu Vatrenih i Euro U-21!?

FOTO:

Moskovski CSKA je u srazu protiv Krasnodara poražen 2:0 te je tako pao na četvrtu poziciju ruskog prvenstva. Da stvar bude gora, isključen je ponajbolji igrač i naš reprezentativac Nikola Vlašić koji se uz to još ozlijedio.

Teren je napustio uz pomoć liječnika, informacije govore da u stožeru CSKA strahuju da su ga izgubili do kraja sezone. Ako se doista radi o duljem izbivanja s terena, Vlašić je vrlo upitan za kvalifikacijski susret protiv Walesa, ali što je još važnije, Euro mladih vrsta koji se održava u Italiji i San Marinu.

“Mislim da će biti u redu, da bi mogao biti OK i do utakmice sa Zenitom za dva tjedna, jer nema naznaka da je nešto puklo. Prije dva tjedna iskrenuo je zglob, zadnje dvije utakmice igrao je bandažirane noge, a sad mu je prilikom starta opet noga ostala ispod suparnika i morao je izaći van uz pomoć suigrača. Šteta, baš je u dobroj formi.”, rekao je njegov otac Joško za 24 sata.

Nikola ove sezone igra vrlo dobro, u 29 nastupa zabio je 8 pogodaka uz sedam dodavanja i prava je šteta što mu se ovo dogodilo. Turnir mladih reprezentacija se održava od 16. do 30. lipnja i postoji nada da će biti spreman, ipak je jedan od prevodnika mladih Kockastih.

SRAMOTNI POTEZ IGRAČA HAJDUKA: Pogledajte što su napravili nakon teškog poraza kod Gorice!

Komentari

komentara

« Povratak