OTVORIO DUŠU: Evo što je Messi rekao o ispadanju protiv Liverpoola!

FOTO:

Lionel Messi nije osoba koju ćemo često vidjeti u medjima kad su u pitanju izjave ili presice. No, i to se dogodilo! Leo je sudjelovao na presici prvi put nakon 2015. godine…

Barcelona sutra igra finale Kupa kralja protiv Valencije, a utakmicu je najavio Messi. Novinare je zanimalo što Argentinac misli o Valverdeu i smatra li njega krivim za debakl protiv Liverpoola:

“Mislim da je Ernesto napravio fantastičan posao ove sezone. Ne krivim ga za ispadanje, krivim sebe i suigrače. Na nama je sva krivnja za taj poraz. Igrali smo grozno i nadam se da će Valverde ostati s nama”, rekao je Messi.

Leo je potom objasnio kako nije obećao Ligu prvaka već da je samo dao do znanja da će se momčad potruditi osvojiti je:

“Ja nikome nisam obećao da ćemo osvojiti Ligu prvaka. Obećao sam da ćemo napraviti sve što je u našoj moći da u tome uspijemo. U uzvratnoj utakmici protiv Liverpoola to nismo pokazali i zbog toga se ispričavam navijačima. Taj poraz me još proganja i stalno o njemu razmišljam. Zato želim osvojiti kup da pobjednički zaključimo sezonu”, dodao je.

Inače, argentinski velikan našao se na udaru vlastitih navijača koji mu zamjeraju što u uzvratu nije pokazao odlike kapetana već se samo šetuckao bespomoćno dok je Liveprool nizao golole u mreži Barceone. Tako je nakon utakmice došlo i do verbalnog sukoba između Messija i navijača.

SVIĐA LI VAM SE? IZBORNIK U-21 REPREZENTACIJE OBJAVIO ŠIRI POPIS ZA EUROPSKO PRVENSTVO!

NOVI TRENER JUVENTUSA: Evo tko postaje prvi trener koji će voditi Messija i Ronalda!

Komentari

komentara

« Povratak