NIJE SVE TAKO CRNO: Ispao sa Stuttgartom iz Bundeslige pa postao najplaćeniji drugoligaški igrač!

FOTO:

Nogometaši njemačkog Stuttgart nedavno su ispali od Union Berlina u razigravanju za Bundesligu. Svoju šansu su propustili u prvoj utakmici na Mercedez Benz Areni kada su odigrali samo 2:2, uzvrat u Berlinu je završio bez pogodaka te je Union prvi puta u povijesti ostvario plasman u elitni razred njemačkog nogometa.

Popularne Švabe su drugi puta u zadnje tri sezone završili u drugoligaškom društvu ali ih to nije pokolebalo. Spremni su ponovno se vratiti u Bundesligu, prošli puta su završili na prvo mjestu drugoligaške karavane.

Ostanak u klubu potvrdila je i legenda Mario Gomez, njegov agent je izjavio da neće napustit Stuttgart jer želi pomoči klubu da se vrati u prvu ligu. Gomez ima ugovor do 2020. godine, umjesto sadašnje plaće od šest milijuna eura godišnje dobivat će četiri i pol, no to ga svakako čini najplaćenijim igračem druge Bundeslige u povijesti. S tim primanjima sasvim sigurno je među prvima kada su u pitanju drugoligaški igrači diljem svijeta.

Prethodni rekorder druge njemačke lige bio je Pierre-Michele Lasogga iz HSV-a, prošle sezone je zaradio 3,4 milijuna eura.

NJEMAČKI BILD TVRDI: NAPADAČ VATRENIH NA PRAGU ODLASKA IZ HOFFENHEIMA!

VELIKI HENDIKEP: Jedan od krucijalnih igrača Vatrenih propušta Wales!?

Komentari

komentara

« Povratak