TO JE BILO SVE: Eden Hazard potvrdio glasine! Evo gdje nastavlja karijeru!

FOTO:

Eden Hazard odigrao je maestralnu finalnu utakmicu Europske lige protiv Arsenala. Fantastični belgijski ofenzivac postigao je dva pogotka i jednu asistenciju, a nakon utakmice odlučio je potvrditi glasine.

POSLJEDNJA UTAKMICA

Naime, nakon što je Chelsea srušio Arsenal 4:1 i tako uzeo novu euro titulu, Eden je odlučio otkriti novinarima kako je to bila posljednja utakmica u dresu Chelseaja.

“Bilo je sjajno. Mislim da su obje momčadi igrale pod pritiskom, ali nakon što je Giroud zabio sve je bilo super. Drago mi je što sam dečkima ostavio ovaj trofej. Ovo je moj oproštaj s Chelseajem. Sanjao sam igrati u Premiershipu i to sam ostvario u jednom od najvećih klubova na svijetu. Vrijeme je za nove izazove. Već sam ranije rekao svoju odluku i sad očekujem sastanak klubova”, rekao je fantastični nogometaš.

Eden je kao igrač Chelseaja osvojio dvije Premier lige, po jedan FA Kup i Liga Kup, a čak dva puta je uzeo Europsku ligu. No, nije imao pravu priliku da kao igrač Chelseaja osvoji famoznu Ligu prvaka, ali sada je uvjeren kako će to napraviti kao igrač Real Madrida.

Zanimljivo, danas tijekom dana objavljeno je kako će Hazard biti predstavljen 3. lipnja u Madridu, a ‘Kraljevi’ će engleskom klubu platiti oko 130 milijuna eura na ime odštete.

Sve je spremno za nove ‘Galacticose’, to je sigurno…

NIJE SVE TAKO CRNO: Ispao sa Stuttgartom iz Bundeslige pa postao najplaćeniji drugoligaški igrač!

 

Komentari

komentara

« Povratak