TO JE PRAVI KOVA: Evo kako je Kovačić oduševio svoje navijače!

FOTO:

Hrvatski veznjak, Mateo Kovačić, sjajno je odradio finalni dvoboj Europske lige protiv Arsenala. Njegov Chelsea slavio je 4:1, a Mateo je bio jedan od najboljih na terenu.

Kova je tako jučer postao prvi nogometaš u modernom nogometu koji je u četiri godine uspio osvojiti četiri europska trofeja. Podsjetimo, posljednje tri godine Mateo je osvajao naslove u Ligi prvaka kao igrač Real Madrida dok je ove sezone kao igrač Chelsea otišao do kraja u Europa ligi.

Svi dobro znamo koliko je naš Mateo osporavan od strane naših navijača, a jučerašnjom izvedbom svima je začepio usta. Poznati portal ‘Whoscored’.com dao mu je vrlo dobrih 7.1. Bolji od njega bili su samo ofenzivci Hazard, Giroud i Pedro te bekovi Azpilicueta i Emerson.

A naš Kova napravio je golemu promjenu kod navijača Chelseaja. Naime, Mateo nije baš briljirao u prvom poluvremenu, kao i ostatak njegove ekipe. No, u drugom dijelu došlo je do goleme promjene i upravo je Kovačić bio jedan od pokretača akcija kod ‘Plavaca’. Evo kako je Mateo oduševio navijače:

“Poslije ove utakmice želim da Chelsea potpiše Kovačića za stalno”

“Upravo sam saznao da je Mateo Kovačić sad osvojio 4 europska trofeja zaredom, 3 Lige prvaka i jedna Europska liga. Wow”.

“Taj period u drugom dijelu bio je najbolji za Kovačića u dresu Chelsea. Još nisam vidio da tako trči i mijenja pozicije”.

“Još nije kasno da se ispričate Kovačiću za ponižavanje malo ranije”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Inače, još jedna poznata stranica spomenula je Kovačića pod povećalom. U pitanju je poznati SofaScore, koji je istaknuo sjajne brojke hrvatskog veznjaka. Kova je tako imao 58 točnih dodavanja, 3 uspješna driblinga, a 78 puta je imao dodir s loptom.

TO JE BILO SVE: EDEN HAZARD POTVRDIO GLASINE! EVO GDJE NASTAVLJA KARIJERU!

Komentari

komentara

« Povratak