POVRIJEĐEN I OGORČEN: Ivan Rakitić se oprašta od reprezentacije?!

FOTO:

Ponajbolji hrvatski igrač Ivan Rakitić definitivno će propustiti okupljanja Vatrenih protiv Walesa i Tunisa. Potvrdio je to izbornik Zlatko Dalić rekavši da ima problema sa ozljedom zadnje lože zbog nagomilanog umora.

No, pravo je pitanje hoće li Raketa više ikada zaigrati za hrvatsku nacionalnu selekciju, javljaju Sportske novosti. Ivan ozbiljno razmišlja o oproštaju od najdražeg dresa, razlog je taj što je povrijeđen kao čovjek i osoba jer smatra da u Hrvatskoj nije dovoljno cijenjen. Veznjak Barcelone se osjeća podcijenjenim i previše kritiziranim iako je uvijek dao svoj maksimum kada je nastupao za Kockaste.

Zbog toga je uzeo pauzu od reprezentacije koja se vrlo lako može pretvoriti u konačni oproštaj. Poznato je da je razmišljao o odlasku nakon Mundijala kada su se opraštali Subašić, Ćorluka i Mandžukić ali je ipak odlučio ostati jer je „shvatio da je želja za reprezentacijom bila jača od svega, toliko je bila velika da je bilo teško reći zbogom.  Igranje za hrvatsku reprezentaciju za njega je uvijek bilo nešto posebno.”

Sada je na prijelomnici, veliki bi to bio gubitak za Hrvatsku ako bi nastavak kvalifikacija za Euro morala igrati bez Rakete. Radi se o jednom od ključnih igrača ekipe, Dalić i HNS bi morali hitno reagirati kako bi pokušali riješiti situaciju na obostranu zadovoljstvo.

TO JE PRAVI KOVA: EVO KAKO JE KOVAČIĆ ODUŠEVIO SVOJE NAVIJAČE!

POMRAČENJE UMA: 19-godišnjak prodao Neymaru tunel, a nećete vjerovati što je igrač PSG-a potom napravio!

Komentari

komentara

« Povratak