VELIKO POJAČANJE NA TEATRU SNOVA: Manchester United kupuje najefikasnijeg veznjaka Europe!

FOTO:

Ole Gunnar Solskjaer i Crveni Vragovi bi uskoro trebali potpisati treće pojačanja ovoga ljeta. Nakon Jamesa i Wan Bissake, na Old Trafford bi trebao stići ofenzivni veznjak Bruno Fernandes. Kapetan lisabonskog Sportinga imao je fantastičnu sezonu u kojoj je poentirao 28 puta i dodao 14 asistencija.

Agent portugalskog reprezentativca je obavijestio njegov klub Sporting da bi uskoro trebala stići u službena ponuda za igrača, spominje se iznos od 54 milijuna funti. Prvotna cijena za ovog sjajnog veznjaka je iznosila 63 milijuna funti, ali Jornal de Noticias je nedavno objavio da će ona biti snižena, dok je engleski Independent objavio kako je klub siguran da će dovesti novo pojačanje.

United se već duže vrijeme povezuje s Fernandesom, bio bi sjajno riješenje za vezni red Vragova nakon odlaska Andera Herrere i neizvjesne situacije oko Paula Pogbe. Mladi Longstaff se također spominje u kuloarima ali njegova cijena od 50 milijuna funti je malo previsoka za ipak nedokazanog igrača.

Norveškom menadžeru još treba pojačanje u napadu, htio je dovesti sjajnog Aubameyanga ali se čini da će najbolji strijelac Premiershipa od prošle sezone ostati u Arsenalu. Brazilski reprezentativac Everton Soares također je u kombinacijama za dolazak u United…

BILI SU BRŽI OD CHELSEAJA I LIVERPOOLA: INTER DOVEO POJAČANJE OD 50 MILIJUNA EURA!

KRAJ AVANTURE NA ANFIELDU: Vatreni odlazi iz europskog prvaka, evo potencijalnih novih klubova!

Komentari

komentara

« Povratak