NOVI SUBAŠIĆ? Vratar Lokomotive na korak do bivšeg francuskog prvaka!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji finalist Lige prvaka i osvajač Ligue 1, Monaco, želi angažirati mladog hrvatskog reprezentativca. Portal 24 sata javlja da je Lokomotivin golman Ivo Grbić na pragu potpisa za francuskog velikana Monaca.

Bivša jedinica Vatrenih, Danijel Subašić, tako bi trebao dobiti hrvatsko društvo u Kneževini. Nedavno je njegov klub prodao mladog Davida Čolinu u splitski Hajduk nakon što je doveden iz zagrebačkog Dinama ali je igrao u 4. ligi za B momčad Kneževa.

23-godišnji golman je ljetos napustio Poljud i sreću pronašao u Lokosima, dogurao je do statusa mladog reprezentativca, bio je član U-21 selekcije koja se natjecala na Euru mladih ovoga ljeta. Grbić prema Transfermarktu vrijedi  650 tisuća eura, još je nepoznat iznos odšete koji bio uplatio Monaco.

Ivu bi navodno za početak poslali na posudbu a onda kada stekne iskustva igranja u Francuskoj vratili u klub. Nedavno je angažiran golman Montpelliera Benjamin Lacomte, nađena je i njegova zamjena, hrvatski reprezentativac Dominik Livaković za 9 milijuna eura.

BIH REPREZENTATIVAC JE HEROJ DANA: Manijaci noževima napali Ozila, a Kolašinac ih herojski potjerao!

Komentari

komentara

« Povratak