Pogledajte urnebesnu scenu na predstavljanju bivše zvijezde Atletica u novom klubu!

FOTO:

Bivši branič madridskog Atletica, Filipe Luis, vratio se u domovina. Odlučio se pristupiti ekipi Flamenga i vjerojatno u tom klub završiti karijeru. Tokom predstavljanja imao je uobičajenu press konferenciju na kojoj je odgovarao na pitanja brojnih okupljenih novinara.

Kada se spremao odgovoriti na jedan upit, čuli su se neobični zvukovi, bilo je to glasanje iz mobitela jednog od prisutnih novinara. Brazilski reprezentativac i ostatak press salona je prasnuo u smijeh i dobro se zabavio. Što se točno čuje s mobitela, procijenite sami….

Nekoliko trenutaka se nitko nije mogao prestati smijati, novinar je mirno sačekao da veselje prestane i pobrao pljesak svih prisutnih. Filipe vjerojatno nije mogao ni sanjat da će njegovo predstavljanja proteći u ovakvom tonu.

Čak osam sezona je nastupao za Simeonove madridske ratnike, jednu sezonu je proveo u Chelseaju ali se odlučio na povratak u Atletico. 33-godišnjak je dosada skupio 44 nastupa za ekipu Brazila, bio je član ekspedicije koja je osvojila Copa Americu na domaćem terenu.

Komentari

komentara

« Povratak