IPAK ODLAZI: Liverpool prihvatio ponudu za našeg Lovrena!

FOTO:

Prije dva tjedna domaćim medijima proširila se vijest kako je Dejan Lovren sve dogovorio s talijanskom Romom. No, taj postao je iz nepoznatog razloga stopiran pa su pregovori itekako zahladili sve do samog početka talijanske Serie A.

Naime, Roma je remizirala 3:3 protiv Genoe, a utakmicu su obilježile katastrofalne reakcije obrane Rome. Zbog toga su se ljudi iz glavnog grada Italije bacili na posao kako bi sa stilom zakrpali svoju obranu, a taj vatrogasac trebao bi biti baš Dejan Lovren.

Prema pouzdanim izvorima na koje se pozivaju Sportske novosti, Liverpool je prihvatio ponudu Rome i stoper hrvatske reprezentacije seli na Olimpico. Radi se o posudbi s obvezom otkupa sljedećeg ljeta. To je, zapravo, još jedini detalj oko kojeg se pregovara. Želi se dogovoriti broj utakmica koliko ih Lovren mora odigrati prije nego se aktivira klauzula o obveznom otkupu, no i to će se konačno utanačiti u naredna tri-četiri dana.

Iznos koji bi Roma trebala platiti za Hrvata putem pusudbe i kasnijeg otkupa još uvijek nije poznat. Talijanski mediji spekuliraju da Liverpool traži 20 milijuna eura, dok Roma nudi sedam manje. Kako se navodi u SN-u, klubovi su se našli negdje na sredini.

Dejan je u karijeri igrao za Inter Zaprešić, Dinamo Zagreb, Olympique Lyon, Southampton i Liverpool.

TAKO RADI GOSPODA: EVO KOJI JE HRVATSKI PRVOLIGAŠ PRVI ČESTITAO DINAMU NA ULASKU U LIGU PRVAKA!

MOŽETE LI POGODITI O KOME SE RADI? Ovo je jedini hrvatski klub u FIFA-20!

Komentari

komentara

« Povratak