BREAKING NEWS: Dinamo Zagreb doveo napadača za 2 milijuna eura!

FOTO:

U Maksimiru je posljednjih sati prijelaznog roka dogovoren transfer 19-godišnjeg centralnog napadača Sandra Kulenovića. Dinamovo dijete je do profesionalnog ugovora s modrima stigao preko poljske Legije te mlade momčadi Juventusa.

Uvijek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dječački san i istrčati na Maksimiru u dresu svog Dinama. Sjajno se osjećam kada znam da je san blizu ostvarenja – rekao je Kulenović po potpisu višegodišnjeg ugovora a na koji je stigao s priprema U-21 reprezentacije Hrvatske

Za Legiju je mladi hrvatski reprezentativac ove sezone odigrao 11 službenih utakmica i postigao dva pogodaka.

Dinamo bi trebao poljskom klubu na ime odštete platiti 2 milijuna eura. Pregovori su trajali dugo jer je na početku Legia tražila mnogo više, čak oko 4 milijuna eura. Činilo se da zbog tako visoke odštete od svega neće biti ništa. Međutim, s obzirom na to da Legiji treba novac pod hitno, spretni maksimirski pregovarači to su iskoristili.

Inače, o dolasku Kulenovića već smo pisali prije dvadesetak dana kad se pojavila prva informacija da bi mladi reprezentativac mogao karijeru nastaviti u Maksimiru.

STIGLA JE POTVRDA: REBIĆ IDE U MILAN, A EVO KOJI IGRAČ MILANA IDE U FRANKFURT!

Službeno: Dinamov protivnik u Ligi prvaka doveo veliko pojačanje iz Bundeslige

Komentari

komentara

« Povratak