SRAMOTNI SARRI: Trener Juventusa otkrio zašto je Higuain ispred Mandžukića!

FOTO:

Talijane itekako zabavlja odnos Mandžukića i trenera Juventusa, Sarrija. Novi trener ‘Stare dame’ odlučio je na današnoj presici uoči dvoboja protiv Fiorentine kazati zašto je Higuain ispred Mandžukića.

Tamošnji mediji smatraju kako je Sarri stavio Higuaina ispred hrvatskog napadača jer su zajedno radili u Napoliju pa kasnije i u engleskom Chelseaju. No, jedan od najboljih trenera na svijetu to oštro demantira:

“Mandžukić mi je na treninzima vjerojatno pokazao manje toga u odnosu na Higuaina i zato sam izabrao Higuaina. To nema veze s mojim ranijim odnosom s Higuainom, on ni u Chelseaju nije igrao puno, više sam koristio Girouda. Na treninzima sam ovog ljeta ponovno vidio onog Higuaina od prije dvije ili tri godine”, bio je jasan Sarri.

Podsjećamo, bivši hrvatski reprezentativac bio je često povezivan s transferom iz Juventusa kroz ljetni prijelazni rok, ali to je sve propalo. Najviše se spominjao odlazak u Manchester United i Bayern Munchen. Nakon što je u Europi završio prijelazni rok, počelo se pričati o odlasku u daleki Katar, ali Mandžukić je to sve odbio.

TAKO SE NIJE MOGLO: OTKRIVENO KOJI HRVATSKI IGRAČI SU IGRALI BOLESNI U AZERBAJDŽANU!

TO JE TREBAO BITI PAKLENI TRANSFER: Perez otkrio zašto je propao dolazak Pogbe!

NEVIĐENA SRAMOTA U FRANCUSKOJ: POGLEDAJTE ŠTO SU FRANCUZI NAPRAVILI ALBANCIMA PRIJE POČETKA UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak