JOŠ SANJA PORAZ: Atalantin trener još jednom se naklonio Dinamu! I to uoči dvoboja protiv Šahtara…

FOTO: Pixsell

Danas se vraća Liga prvaka! Na rasporedu je 2. kolo najelitnijeg nogometnog natjecanja. Nas posebno zanima dvoboj između Manchester Citya i Dinama, a pratit će se okršaj Atalante i Šahtara. Trener Atalante, Gian Piero Gasperini, najavio je dvoboj protiv ukrajinskog prvaka.

Podjsetimo, Dinamo je doslovce demantirao Atalantu koja se nije najbolje snašla na Maksimiru. Bilo je 4:0 za hrvatskog prvaka, a glavni trener Atalante naklonio se Dinamu poslije utakmice. Koliko ga još boli poraz pokazao je sinoć na presici uoči okršaja protiv Šahtara:

“Bilo je to bolje od bilo čega s čime smo se susreli. Utakmica s Dinamom nas je puno naučila, bez obzira na to što poraz još uvijek boli. Iznenadili su nas, a vidjet ćemo u utorak jesmo li stvarno nešto naučili”, rekao je Gasperini. Atalanta je nakon poraza od Dinama proigrala.

Poznati talijanski strateg očekuje pobjedu svoje momčadi večeras:

“Mi imamo šesnaest vrhunskih igrača koji će protiv Šahtara pokušati očistiti obraz od onoga što se dogodilo u Zagrebu. O Ukrajincima ne moram puno učiti, oni su poznata ekipa s velikim rezultatima u Ligi prvaka. Njima je ovo natjecanje puno prirodnije nego nama. Znamo koliko smo daleko od njih, a Ligu prvaka shvaćamo kao poklon”, ustvrdio je trener Atalante.

POSEBAN GOST: Evo koji je veliki dinamovac došao pozdraviti Dinamo uoči dvoboja protiv Citya!

Komentari

komentara

« Povratak