ODVRATNI NAVIJAČI: Nećete vjerovati što su radili navijači Walesa dok su Modrića iznosili sa stadiona!

FOTO:

Hrvatska i Wales remizirali su u Cardiffu 1:1, pa su tako Vatreni odgodili odlazak na Europsko prvenstvo. No, pred kraj utakmice dogodila se nezgoda u kojoj se nalazio hrvatski kapetan Luka Modrić.

Srećom ne radi se ozbiljnijoj povredi prema prvim informacijama koje su stigle nakon utakmice. Ali, naše medije razočarao je potez navijača Walesa, koji se svakako može okarakterizirati kao sramotni. Naime, Modrić je napravio prekršaj na veznjaku Bournemoutha Harryju Wilsonu, ali se pritom ozlijedio i hrvatski kapetan. U pitanju je mišić ili koljeno, a Luku su iznijeli s terena jer nije mogao stati na desnu nogu.

Prema pisanju velškog portala WalesOnline, navijači su pritom našeg kapetana zasuli salvom uvreda nakon pogibeljnog starta na Wilsonu. Uvrede su bile toliko brutalne i zaslijepljene mržnjom da se navodno čak i komentator SkySportsa u prijenosu uživo ispričao gledateljima.

Velšani su opetovano i gromoglasno skandirali: ‘You’re just a sh*t Joe Allen!’, što bi se u slobodnome prijevodu moglo shvatiti otprilike kao: ‘Ti si samo usrana verzija Joea Allena!’ (29-godišnji velški veznjak koji igra u Stokeu, op. a.).

Na društvenim su se mrežama navijači također pridružili brojnim uvredama, a koliko su bijesno popratili Modrićev prekršaj na Wilsonu, procijenite sami.

KAKVA GOSPODA: POGLEDAJTE ŠTO JE BAYERN OBJAVIO ZA DAN NEOVISNOSTI HRVATSKE!

JE LI OVO ZAISTA LOŠA VIJEST? VATRENI NAKON REMIJA PROTIV WALESA DOŽIVJELI NEUGODNI UDARAC!

Komentari

komentara

« Povratak