OVO ĆE BITI PREKRASNO: Osijek otkrio kako izgleda izgradnja novog stadiona!

FOTO:

Hrvatski nogomet žudi za novim stadionima, a odlične vijesti dolaze iz Osijeka. Naime, nogometni klub Osijek pohvalio se novim fotografijama na kojima se vidi sjajan napredak oko izgradnje novog stadiona.

Kako prenosi 24sata, novi stadion Osijeka počeo se izdizati iznad silnih temelja koji su se proteklih mjeseci postavljali za ovaj čudesni projekt. Vrlo sretan bio je predsjednik Ivan Meštrović koji je prije nekoliko dana rekao:

“Dinamika je u okviru plana, izvedba je iznad očekivanih standarda. To je remek-djelo na koje svi trebamo biti ponosni. Srce mi je na mjestu i puno, vjerujem i svim dobronamjernim ljudima u Osijeku i u domovini. Ovo je nešto što je definitivno nedostajalo u Lijepoj Našoj”.

Stadion će prvi u Hrvatskoj imati kompletno natkrivene tribine. Utakmice će se moći pratiti i iz kreveta, saune ili jacuzzija koji će također biti u sklopu stadiona, točnije lože na zapadnoj tribini. Zauzimat će 3500 kvadratnih metara, bit će na tri kata i imati parking od 150 mjesta za djelatnike i posjetitelje.

Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren fan shop, ugostiteljski prostori i sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom.

Kamp, čija se vrijednost izgradnje procjenjuje na oko osam milijuna eura, imat će klupski hotel, sedam grijanih terena, prostorije za igrače u kojima će provoditi slobodno vrijeme i još mnogo drugih popratnih sadržaja.

SVIĐA LI VAM SE? NOVI DIZAJN ‘KOCKICA’? MOGUĆA PROMJENA NA DRESOVIMA ZA EP

OVO NISU ISTINE: POGLEDAJTE KAKO JE EDEN HAZARD PROMAŠIO PRAZAN GOL!

Komentari

komentara

« Povratak