RAMOS, ZAŠTO? Navijači Reala bijesni na Ramosa zbog bizarne situacije!

FOTO:

Navijači Real Madrida jučer su zaista mogli uživati u čudesnom nogometu. Njihovi ljubimci potopili su Galatasaray 6:0, a prvo ime susreta svakako je 18-godišnji Rodrygo koji je postigao Hat Trick, ali fanovi ‘Kraljeva’ nisu bili oduševljeni s onim što je napravio Ramos…

Naime, Rodrygo je pogađao u 4. i 7. minuti, a Real je u 14. minuti imao udarac s bijele točke. Svi su očekivali kako će to izvesti upravo mladi Brazilac jer bi postao nogometaš s najbržim Hat Trickom u povijesti Lige prvaka. No, to se nije dogodilo jer je penal odlučio izvesti kapetan Sergio Ramos.

Međutim, da rekord Marca Simeonea, koji je igrajući za Milan 1996. godine tri gola Rosenborgu zabio za 24 minute, ostane netaknut pobrinuo se Sergio Ramos. Kapetan Reala uzeo je loptu i nije dopustio Brazilcu da izvede jedanaesterac kojim se mogao upisati u povijest najjačeg klupskog natjecanja. Odlučio ga je izvesti on i panenkom je pogodio za 3:0.

Kasnije je u sudačkoj nadoknadi Rodrygo ipak stigao do hat-tricka, ali je zahvaljujući Ramosu ostao bez rušenja Simeoneovog rekorda.

Na društvenim mrežama nakon utakmice mnogi su napali kapetana Reala. Smatraju da se kao kapetan loše ponio prema mladom suigraču te da mu je trebao prepustiti penal koji njemu i Realu u tom trenutku nije puno značio.

Komentari

komentara

« Povratak