SMATRA DA GA MORAJU DOVESTI: Ponajbolji njemački igrač u povijesti nahvalio našeg Super Marija!

FOTO:

Puno se piše u zadnje vrijeme o odlasku Marija Mandžukića iz Juventusa. Činjenica je da ga trener Sarri ne vidi u njegovim planovima, tokom siječanjskog prijelaznog roka MM  će gotovo sigurno promijeniti klupsku destinaciju.

Mnogo se tinte potrošilo o Mandžinom prelasku u Manchester United, mediji su javili da je već spreman otići trenirati u Englesku kako bi se što prije prilagodio novom okruženju. Njemačka Borussia Dortmund također je jedno vrijeme figurirala kao mogući novi poslodavac bivšeg Vatrenog, legendarni Lothar Matthaus smatra da bi uz Emrea Cana, upravo Mario bio savršeno pojačanje za BVB.

“Juventus ih ne cijeni, a oni zaslužuju klub u kojem će biti poštovani. Da sam član uprave Dortmunda, odmah bih sjeo u avion i krenuo za Torino i dao bih sve što mogu da obojicu dovedem. Poznaju Bundesligu, znaju jezik, mogli bi odmah zaigrati, ne bi trebali proces prilagodbe i imaju karakter kakav vole navijači iz Dortmunda”

“Unatoč svojim godinama, Mandžukić je jedan od najneugodnijih protivnika koje možete zamisliti. Odličan je napadač, a može igrati i kao stoper. Obojica su sjajni za momčad.” –  pun pohvala je bio bivši branič Bayerna za aktualnog doprvaka svijeta.

OVO SE TEŠKO ODBIJA: DINAMO PRIMIO PONUDU TEŠKU 15 MILIJUNA EURA ZA VEZNJAKA!

NE, NIJE ŠALA: Zlatan Ibrahimović pronašao novi klub i to u rodnoj Skandinaviji!

POČELO JE: SPRIJEČENA VELIKA MAKLJAŽA ISPRED SAN SIRA!

Komentari

komentara

« Povratak