TO SU PREKRASNI GOLOVI: Pogledajte lijepi pogodak Luke Modrića

FOTO:

Real Madrid uspješno je odradio gostujuću utakmicu kod Club Bruggea. ‘Kraljevi’ su slavili 3:1, a među strijelce upisao se Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Prvi dio završio je bez pogodaka. A u drugom dijelu vidjeli smo čak četiri pogotka. Real je poveo u 53. minuti preko Rodryga, ali samo dvije minute poslije Club Brugge je izjednačio. Strijelac je bio napadač Hans Vanaken. No, na novo vodstvo Reala nije trebalo dugo čekati.

Drugi pogodak Real Madrida postigao je Junior Vinicius, koji se sa stilom vratio nakon kratke ozljede. A u sudačkoj nadoknadi vidjeli smo pravo remek djelo Luke Modrića. Loptu mu je inteligentno ostavio Casemiro, a Luka Modrić je prekrasno plasirao loptu u mrežu belgijskog prvaka. Pogodak možete vidjeti OVDJE.

Real je imao velikih problema na početku u Ligi prvaka. U 1. kolu teško su poraženi kod PSG-a 3:0, a zatim su kod kuće remizirali protiv Club Bruggea. No, potom su dva puta svladali turski Galatasaray i situacija se popravila. Ipak, to nije bilo dovoljno da dohvate prvo mjesto u skupini koje je bilo rezervirano za francuski PSG.

Real tako u osmini finala može dobiti Bayern Munchen, Manchester City, Juventus, Liverpool ili RB Leipzig. Ždrijeb je 16. prosinca u Nyonu.

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: BARCELONINA ZVIJEZDA SE ZARAZILA SPOLNOM BOLEŠĆU I PROPUŠTA VELIKI DERBI!

JE LI SE OVO IKAD DOGODILO? Ovo je podatak koji će zapanjiti fanove Lige prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak