BARCA JE 2017. REKLA DA NIJE DOBAR, A SAD GA DOVODE ZA 100 MILIJUNA!

FOTO:

Luis Suarez će idući mjesec proslaviti 33. rođendan, a Barcelona već sad intenzivno radi na pravoj zamjeni za urugvajskog napadača. Luis je stigao u ljeto 2014. godine iz Liverpoola u transferu koji je iznosio 80 milijuna eura.

Suarezu još nedostaje samo 12 golova kako bi došao do nevjerojatne brojke od čak 200 golova u dresu Barcelone. No, Barca mora razmišljati o budućnosti i tamošnji mediji vjeruju kako je katalonski div pronašao pravog nasljednika. Prema njima Leo Messi je pokazao palac prema gore.

Naime, prvi izbor za ljude iz kluba pao je na sjajnog Lautara Martineza iz Intera. On je ove sezone postigao 13 golova u svim natjecanjima. U talijanskoj Serie A ima 8 golova, a ispred njega su samo Luis Muriel, Joao Pedro, suigrač Romelu Lukaku i Ciro Immobile. Ono što fascinira je nevjerojatni porast njegove cijene. Martinez je početkom listopada vrijedio 40 milijuna eura, a prije nekoliko dana njegova cijena je udvostručena!

No, ovih dana procurila je priča kako je Barcelona napravila veliku pogrešku u procjeni Martineza. Prije dvije godine tadašnji direktor Barce, Jose Segura, mogao je dovesti Martineza, ali nije želio platiti 25 milijuna eura koliko je tražio Racing, tadašnji klub Martineza. Segura je potom izjavio kako Lautaro nije kalibar za Barcelonu.

Lautaro je ostao još jednu godinu igrač argentinskog Racinga, a zatim je u ljeto 2018. godine došao u Inter, koji ga je platio upravo 25 milijuna eura. Izlazna klauzula Martineza je danas 111 milijuna eura i ako ga Barcelona želi, toliko će morati platiti. A prema pisanju španjolskih medija, Barceloni to neće biti problem platiti…

Je li Lautaro Martinez pravi izbor za Barcelonu?

TO BI BILO SJAJNO: EVO ŠTO JE NENAD BJELICA REKAO O MOGUĆEM PREUZIMAJU REPREZENTACIJE NAKON ODLASKA DALIĆA!

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: Barcelonina zvijezda se zarazila spolnom bolešću i propušta veliki derbi!

TRANSFERMARKT: OBJAVLJENO JE KOLIKO DANAS KOŠTAJU DINAMOVE ZVIJEZDE, DVA IGRAČA OSTVARILA OGROMAN NAPREDAK U GODINU DANA!

Komentari

komentara

« Povratak