NAVIJAČI SLAVE: Liverpool objavio veličanstvenu vijest!

FOTO:

Navijači ovog velikana s velikim osmijehom će ispratiti ovu godinu. Liverpool je prije pola godine osvojio Ligu prvaka po šesti put, a trenutno se nalaze na prvom mjestu Premiershipa. Prva pratnja Leicester zaostaje osam bodova dok branitelj naslova, Manchester City, zaostaje čak 14 bodova!

Uprava kluba pobrinula uraniti s poklonom navijačima za Božić. Naime, jučer tijekom dana objavljena je velika vijest koja je oduševila navijače. Jurgen Klopp odlučio je produžiti vjernost klubu sve do ljeta 2024. godine! Njemački strateg je imao još dvije godine starog ugovora, a mnogi su strahovali kako će uskoro napustiti klub. No, sada je stigla potvrda kako su medijske špekulacije bile prava glupost.

Prošle sezone izgubio je mrtvu utrku s Manchester Cityjem za prvaka Engleske, ali je osvojio Ligu prvaka. Ove sezone Liverpool korača prema titulu koju navijači čekaju preko 30 godina.

Inače, pravi šlag na tortu će biti osvajanje idućeg trofeja, a u pitanju je Svjetsko klupsko prvenstvo gdje su Redsi veliki favoriti.

“Ovo je nešto što se temelji na sjajnom partnerstvu koje smo postigli dosad i koje možemo dodatno nadograđivati. Kad vidim koliko se klub razvio i zajednički rad koji je tome pridonio, osjećam da moj doprinos može samo rasti.

Ono što ljudi vide na terenu mjera je našeg napretka te iako je to najbolja mjera, nije jedina. Vidim koliko vlasnici truda i rada posvećuju cijelom projektu.

Kad je stigao poziv u jesen 2015., osjećao sam da smo savršen spoj. Ako ništa, sad osjećam da sam podcijenio to. Jedino s potpunim uvjerenjem da suradnja ostaje potpuno komplementarna s obje strane mogu se obavezati na vjernost do 2024. godine.

Da nisam, ne bih ponovno potpisao. Ovaj klub je na tako dobrom mjestu da uopće nisam mogao razmišljati o odlasku”, kazao je Klopp, prenose službene stranice Liverpoola, te utišao sve špekulacije o eventualnom odlasku.

SVIĐA LI VAM SE? IDEMO U SIVO? PROCURIO IZGLED REZERVNIH DRESOVA HRVATSKE…

DAMIR BURIĆ ODLAZI IZ HAJDUKA: „OD POČETKA ME BUŠE I NISAM DOBIO PRAVU PRILIKU, NE ZNAM KADA ĆETE OPET IMATI TAKVOG TRENERA…“

KAKVA IGRAČINA: Dinamovci poveli protiv Citya spektakularnim pogotkom Marina!

Komentari

komentara

« Povratak