POVRATAK MLADOG DRAGULJA: Vatreni u dresu Stuttgarta konačno upisao svoj prvijenac, izbornik Dalić ima opciju više na lijevoj strani!

FOTO:

Hrvatskom talentiranom nogometašu konačno je ponovno krenilo u njemačkom velikanu. Lijevi branič Borna Sosa se vratio na teren nakon brojnih ozljeda i sada hvata kontinuitet igara u dresu drugoligaša Stuttgarta. Mladi Vatreni je u nedavnoj utakmici protiv Darmstadta prvim golom za Švabe donio bod suigračima na gostovanju.

Nakon čak 22 dvoboja i 1237 službenih minuta, bivši Dinamov bek se upisao u listu strijelaca, zanimljivo je da je taj susret igrao u napadu na njegovoj lijevoj strani. Forster je ubacio u peterac, a tamo je najviši bio iskusni Mario Gomez te pucao glavom, ali mu je to obranio domaći golman. No, lopta je došla do Hrvata koji nije imao težak zadatak pogoditi na prazan gol.

Sosi je inače ovo treća utakmica zaredom, opet igra u prvih 11 nakon što je pauzirao zbog potresa mozga I ozljede gležnja na klupskom treningu. Podsjetimo, na Mercedez Bank Arenu je stigao 2018. Godine za 8 milijuna eura, Tim Walter ga iznimno cijeni i pred Sosom je svijetla budućnost, od njegovih prezentacija na terenu će koristi imati i hrvatska A selekcija.

Stuttgart se trenutno nalazi na trećoj poziciji druge Bundeslige.

KATASTROFA: LIVERPOOL DONIO TUŽNU ODLUKU U VEZI LOVRENA, ALI ONA JE OČEKIVANA…

POČEO JE RAT ZA OLMA: Ovaj gigant spreman je platiti više od 30 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak