TALIJANI TVRDE: Marko Pjaca bira između ova tri kluba!

FOTO:

24-godišnji hrvatski ofenzivac Marko Pjaca gotovo će sigurno tijekom zimskog prijelaznog roka napustiti Juventus. Talijanski mediji tvrde kako je ‘Stara dama’ tako odustala od Hrvata.

Pjaca imao nevjerojatne pehove s ozljedama, a od rujna trenira s prvom ekipom Juventusa. No, izgleda kako Maurizio Sarri ne računa na hrvatskog nogometaša pa će ga Juve pustiti da pronađe novi klub u siječnju. A zainteresiranih klubova zaista ima.

Talijanski mediji pišu kako najveći interes dolazi od strane tri kluba: Genoa, Verona i Brescia. Juventus će ga pustiti na posudbu s obaveznom otkupnom klauzulom. Spominjala se i opcija povratka u Dinamo, no čini se da je Modrima njegovo dovođenje financijski prezahtjevno.

Marko je u talijanskoj Serie A upisao ukupno 33 nastupa te je postigao po jedan gol i jednu asistenciju.

Pjaca je u Juventus stigao 2016. iz Dinama za 23 milijuna eura, no problemi s ozljedama zaustavili su njegovu eksploziju u dresu talijanskog prvaka.

POTPUNO ZASLUŽENO: EVO TKO JE POSTAO NAJSKUPLJI IGRAČ HRVATSKE!

SJAJAN OPROŠTAJ OD SUPER MARIJA: „Posljednjih godina grijao si mi srce kao nijedan drugi, broj 17 je bio sinonim za snagu i borbenost!“

POČEO JE RAT ZA OLMA: OVAJ GIGANT SPREMAN JE PLATITI VIŠE OD 30 MILIJUNA EURA!

BRAVO MAJSTORE: Ikona talijanskog i svjetskog nogometa izjednačila rekord legendarnog Paola Maldinija!

SJAJAN OPROŠTAJ OD SUPER MARIJA: „POSLJEDNJIH GODINA GRIJAO SI MI SRCE KAO NIJEDAN DRUGI, BROJ 17 JE BIO SINONIM ZA SNAGU I BORBENOST!“

Komentari

komentara

« Povratak