KAKO JE TO JEDNOSTAVNO: Pogledajte kako je Luka Modrić namjestio gol Joviću!

FOTO:

Real Madrid nastavlja s briljantnim partijama u španjolskom prvenstvu. ‘Kraljevi’ su gostovali kod Osasune, a upisali su novu pobjedu. Rezultat je bio 4:1, a jedan od najboljih na terenu opet je bio hrvatski kapetan Luka Modrić.

Hrvat nije upisao pogodak, a ni asistenciju ali mu se zato broje čak dvije sjajnei predasistencije. Naime, Osasuna je povela već u 14. minuti preko braniča Unaija Garcije. Realovci izjednačavaju rezultat u 33. minuti preko sjajnog Isca. Samo pet minuta poslije pogodak postiže kapetan Sergio Ramos nakon asistencije Casemira. Treba istaknuti kako je u toj akciji sve pokrenuo upravo Luka koji je sjajno ubacio iz kornera.

Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao. Real je stiskao cijeli drugio dio, a na treći pogodak trebalo je čekati sv do 84. minute kada je pogodio Lucas Vazquez. Asitirao je Karim Benzema koji je nakon toga izašao, a umjesto njega na teren je ušao srpski napadač Luka Jović.

Srbin je u sudačkoj nadoknadi došao do svog drugog pogotka u La Ligi. Opet je sve fantatično započeo Modrić koji je lijepo uposlio svog nasljednika Valverdea, koji još bolje ubacuje Joviću, a Srbin sjajno pogađa za visokih 4:1.

Poznati portal ‘Whoscored’ nagradio je Modrića s visokom ocjenom 7.8. Bolji od Luke bili su samo Casemiro i Isco. Dodajmo kako je Real ovom pobjedom pobjegao Barceloni na +6, ali Katalonci imaju utakmicu manje. Oni će večeras gostovati kod Betisa.

KAKO SE OVO ODBIJA? MODRIĆ DOBIO PONUDU KOJU ĆE TEŠKO ODBITI!

PRVI PUT U POVIJESTI: FIFA kaznila hrvatski klub! Bez transfera čak godinu i pol!

Komentari

komentara

« Povratak