TELEVISA PRESENTA: Stigao novi žestoki odgovor! Iz Zagreba ‘udarili’ Splićane gdje najviše boli!

FOTO:

Sutra je pred nama novi ‘vječni’ derbi između Dinama i Hajduka. Zanimljivo, Dinamo i Hajduk odlučili su nas malo galvanizirati uoči derbija 25. kola domaćeg nogometnog prvenstva.

Pravi ‘rat’ putem društvenih mreža traje već dva dana, a nakon što je Hajduk preko Facebooka “bocnuo” trenera svoga najvećeg rivala. Osoba zadužena za Hajdukove društvene mreže objavila je pjesmu Magazina “Piši mi” uz komentar: “Laži i meni… Koliko često pišete pisma? Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud u 19 sati.”

Odgovor Dinama nije trebalo dugo čekati. “Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite s obzirom na -14 C° s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima”, napisali su modri na Facebook profilu uz pjesmu Zeko i Potočić.

Nakon odgovora Dinama opet se u utorak javio Hajduk, ovaj put s novom objavom i novim glazbenim brojem. Sada se na službenoj stranici našao hit Vice Vukova ‘Pismo ćali’, a u opis su napisali: ‘Svak mi se ruga da si uteka…’.

Pretpostavljamo kome je to bilo upućeno, a brzo je stigao novi odgovor Dinama i to uz videozapis koji se neće svidjeti navijačima Hajduka. Radi se o utakmici na Poljudu iz 2014. godine kada je Hajduk vodio do 90. minute, a onda je preokretom preko Duje Čopa i Angela Henriqueza Dinamo došao do tri boda i šokirao splitsku momčad.

– Je l’ moguće da Da netko me sabotira? – stoji na službenoj stranici Dinama ispod videa te utakmice uz koju ide i glazbena podloga pjesme ‘Krivo je more’.

https://web.facebook.com/dinamo/videos/191860038744023/

Evo samo mali dio teksta tog hita Divljih jagoda.

– Znaj, ljeto je varljivo a srce ti zavodljivo kući kad si došla ti znala si da si u zabludi A to veće uz mora šum od sreće sva si blistala…

TALIJANI SVE OTKRILI: Evo zašto Boban odlazi iz AC Milana!

 

Komentari

komentara

« Povratak