VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Ugledni europski klub šalje višemilijunsku ponudu za hrvatskog vratara!

FOTO:

Europski velikan ozbiljno je zainteresiran za usluge hrvatskog čuvara mreže. Više turskih medija je prenijelo vijest da je Bešiktaš zagrizao za 24-godišnjeg Ivu Grbića, golmana našeg prvoligaša Lokomotive! Bivši član Hajduka je ostvario veliki napredak dolaskom u Zagreb pa je tako zaradio pretpoziv izbornika Dalića za turnir u Dohi.

Naravno, Lokosi neće pustiti jednu od najvažnijih karika olako, procjenjuje se da bi transfer mogao iznositi od 4 pa sve do 5 milijuna eura. Ranije se pisalo o tome da je za bivšeg mladog reprezentativca zagrijan francuski Monaco ali to transfera nije došlo. Talentirani vratar je prosperirao kao opcija za jedinicu Hajduka ali na Poljudu nisu pružili šansu Grbiću koji je nezadovoljan tretmanom odlučio otići.

Dolazak u redove Lokomotive se pokazao kao pun pogodak, hrvatska reprezentacija bi tako mogla dobiti još jednog odličnog golmana na duge staze. Trenutni prvi golman Bešiktaša je Loris Karius ali njegove intervencije već duže vremena ne ulijevaju sigurnost.

Ivo bi tako na ljeto mogao postati suigrač Domagoja Vide na Vodafone Areni, crno-bijeli se trenutno nalaze na petom mjestu turske Superlige.

FANTASTIČNE VIJESTI: GNK DINAMO JE UPRAVO OBJAVIO VELIKU VIJEST!

BJELICA IPAK ODLAZI? Trener Dinama je s ovim razočarao navijače!

POZNATI PORTAL TVRDI: NIKO KOVAČ PREUZIMA KLUPU NJEMAČKOG PRVOLIGAŠA!

Komentari

komentara

« Povratak