ODGODA TURNIRA: Hrvatska nogometna reprezentacija ipak neće putovati u Katar!

FOTO:

Međunarodni turnir Doha Airways koji se trebao odigrati u dalekom Kataru je odgođen! Službeno je to priopćenje hrvatskog nogometnog saveza na njihovim web stranicama, ta odluka je sasvim sigurno najbolja opcija u ovom trenutku kada koronavirus imenom SARS-CoV-2  hara svijetom.

Vatreni su u sklopu priprema za nadolazeći Euro koji je također upitan, trebali odigrati dvije pripremne utakmice protiv jakih protivnika Švicarske i Portugala krajem ožujka. Sudjelovati je trebala i prva selekcija na Fifinoj ljestvici, Belgija. No, uzimajući u obzir sve okolnosti, za zdravlje igrača i navijača ovaj pripremni turnir je odgođen i pričekat će neka bolja vremena.

Izbornik Zlatko Dalić bi nakon ove vijesti mogao odahnuti, imao je dosta problema u sastavljanju popisa izabranika jer su igrači iz Italije bili pod velikim upitnikom. Srebrni iz Rusije su na atraktivnom turniru u Dohi trebali igrati prema idućem rasporedu: 26. ožujak Švicarska (19:30 po lokalnom vremenu), dok su 30. ožujka trebali odmjeriti snage protiv Portugala (20:30 po lokalnom vremenu).

Na službenoj stranici HNS-a su dodali kako će naknadno obavijestiti javnost o aktivnostima A vrste tijekom reprezentativne stanke.

POZNATI PORTAL TVRDI: NIKO KOVAČ PREUZIMA KLUPU NJEMAČKOG PRVOLIGAŠA!

Komentari

komentara

« Povratak