BRAVO ŠIME: Španjolska Marca pohvalila igru desnog bočnog Vatrenih u velikoj pobjedi nad Liverpoolom!

FOTO:

Nakon dugotrajnog oporavka desni branič Atletica i hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko se vratio na travanjak te igra sve bolje. Standardni desni bočni Dalićevih izabranika je u pola sata igre protiv europskog prvaka Liverpoola pokupio visoke ocjene medija i navijača.

Poznata Marca ga je ocijenila kao jednim od najzaslužnijih aktera na terena u prolasku Atletica u četvrtfinale. Atletico je senzacionalnom pobjedom od 3:2 šokirao Anfield i Redse, dvostruki strijelac bio je džoker s klupe Marcos Llorente dok se u tragičara prometnuo pričuvni vratar Adrian.

S druge strane, fenomenalni Jan Oblak je tijekom cijelog susreta izvlačio ekipu bravuroznim obrana. Evo što je madridski list napisao na našeg Vrsaljka koji je odigrao samo produžetke.

“Umjesto Trippiera, koji u 90 minuta nije napravio ništa na desnoj strani, ušao je Vrsaljko i Atleticu donio zraka kada mu je to najviše trebalo.”

Nakon ovih pohvala, trener Diego Simeone će Šimu sigurno još više forsirati u prvom momčadi da uhvati pravi kontinuitet igara. Poznato je da Kockasti imaju dosta problema s desnom stranu obrane, Vrsaljko u pravom izdanju će nam doći kao naručen.

POZNATI PORTAL TVRDI: NIKO KOVAČ PREUZIMA KLUPU NJEMAČKOG PRVOLIGAŠA!

BAŠ JE LOŠ GUBITNIK: Evo kako je Klopp jučer napao Atletico Madrid!

Komentari

komentara

« Povratak