TOTALNA BLAMAŽA: Čelnik belgijskog Saveza šokiran prijedlogom Davora Šukera!

FOTO:

Fiktivni predsjednik HNS-a Davor Šuker očigledno razmišlja samo o novcu, pokazao je to posljednjim sramotnim potezom. Hrvatska nogometna reprezentacija je trebala gostovati u Kataru na Doha Airways turniru zajedno s selekcijama Švicarske, Belgije i Portugala.

Naravno, radi širenja epidemije koronavirusa taj turnir je odgođen do daljnega ali to Šukera nije previše zabrinjavalo, pokušao je dogovoriti zamjensku utakmicu protiv Belgije. Ovu vijest prenose belgijske novine Le Soir.

“Uopće ne razumijem kako netko u trenucima svjetske zdravstvene krize može pomisliti da radimo na organizaciji nogometne utakmice. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza opet me bio nazvao zbog tog razloga, ali rekao sam mu da mi je nezamislivo da se igram sa zdravljem ljudi tjerajući ih na putovanja. Kako da onda razmišljam o  međunarodnoj utakmicu za 10 ili 15 dana?!” – izjavio je šokirani predsjednik belgijskog Saveza, Mehdi Bayat.

Vatreni su put Katara trebali krenuti 23. ovog mjeseca, prva utakmice je trebala biti protiv Švicarske tri dana kasnije dok je osvajač Lige nacija Portugal na rasporedu bio 30. ožujka. Za dvije utakmice u dalekoj Dohi, HNS je trebao inkasirati dosada rekordnih 925 tisuća eura, očito Šukera boli gubitak novca pa je to pokušao kompenzirati ovim potpunim blamiranjem.

Nakon novog suludog poteza, vrijeme je za promjene i novog predsjednika.

PRIJATELJ U NEVOLJI: NEĆETE VJEROVATI TKO JE UNAJMIO ODVJETNIKE I PLATIO ČAK 4 MILIJUNA EURA KAKO BI IZBAVIO RONALDINHA IZ ZATVORA!

TO JE KARAKTER: Samo je jedan nogometaš PSG-a odbio ismijavati Halanda

Komentari

komentara

« Povratak