MARCA DONOSI: Nogomet je zaustavljen zbog korone ali svakodnevno stižu vijesti o budućim transferima!

FOTO:

Događanja na nogometnim terenima su trenutno u mirovanju zbog epidemija koronavirusa. Unatoč tome svaki dan pristižu nove vijesti i nagađanja o transferima igrača koji bi se trebali dogoditi u ljetnom prijelaznom roku. Španjolska Marca donosi najzanimljivije novosti s tržnice…

Barcelona svim silama želi vratiti brazilsku superzvijezdu Neymara na Camp Nou, javlja Mundo Deportivo. Katalonski velikan će pokušati s Parisom SG sklopiti nagodnu o transferu Neymara, podsjetimo francuski prvak ga je kupio za 222 milijuna eura.

Španjolski prvak nema namjeru stati samo na Neymaru, napada planiraju pojačati najboljim Arsenalovima igračem Pierre-Emerick Aubameyangom, gabonski napadač će biti glavna meta ukoliko propadne posao u vezi Lautara Martineza.

Aktualni europski prvak Liverpool polako slaže napada za iduću sezonu, na popisu želja su sjajno krilo Leon Bailey iz Bayer Leverkusena, zatim najbolji njemački napadač Timo Werner, spominje se Dennis Zakarija iz Monchengladbacha. Isto tako, mediji su javili da je Real zagrijan za dovođenje Sadia Manea na Bernabeu, odšteta je oko 130 milijuna funti.

Nakon turbulentne sezone Juventus isto planira ponovno investirati u momčad, poznati Tuttosport piše da su na meti Tottenhamova zvijezda Harry Kane te Parisov centarfor Mauro Icardi koji je već prije izrazio želju za povratkom na Čizmu. Cityev ofenzivac Ryad Mahrez je na izlaznim vratima Etihada, njegova cijena iznosi 80 milijuna eura, potencijalni novi poslodavac je Paris SG.

Za kraj dodajmo da je Chelsea u pregovorima s Portom u kontekstu kupnje sjajnog lijevog braniča Alexa Tellesa, javlja Sun i nadodaje da bi posao trebao iznositi oko 40 milijuna eura.

PRIJATELJ U NEVOLJI: NEĆETE VJEROVATI TKO JE UNAJMIO ODVJETNIKE I PLATIO ČAK 4 MILIJUNA EURA KAKO BI IZBAVIO RONALDINHA IZ ZATVORA!

PAKAO U NOGOMETNOM SVIJETU: Ponajbolji igrač Juventusa ima koronavirus!

TO JE KARAKTER: SAMO JE JEDAN NOGOMETAŠ PSG-A ODBIO ISMIJAVATI HALANDA

UBUDUĆE ĆE RAZMISLITI: Igrač Chelseaja pobjegao iz samoizolacije, klub se odlučio na drastičnu mjeru!

Komentari

komentara

« Povratak