EKSPLOZIJA NA ANFIELDU: Stoper Vatrenih je na današnji dan zabio prvijenac za povijest!

FOTO:

Točno prije 4 godine europski velikani Liverpool i Borussia Dortmund su odigrali jednu od najboljih utakmica ikada u Europskoj ligi. Redsi su te večeri izbacili bivši Kloppov klub nakon što su u ludoj završnici slavili na Anfieldu 4:3 i konačnim rezultatom od 5:4 izborili polufinale EL-a.

Junak dvoboja bio je naš reprezentativni stoper Dejan Lovren postigavši glavom svoj prvijenac u dresu engleskog diva kada je to bilo najpotrebnije, za pobjedu u 91. minuti. Nakon Milnerovog ubačaja sjajno se izborio za poziciju, nadvisio čuvara i matirao nemoćnog vratara Borussije Romana Weindefellera.

Treba spomenuti da su Crno-žuti nakon prvih 10 minuta imali vodstvo golovima bivših zvijezda Mikhtaryana i Aubameyanga ali se Liverpool nije predao sve do kraja.

Tada je za klub s Anfielda još nastupao sjajni Phillipe Coutinho i postigao jedan pogodak u tom susretu. Mediji su nakon utakmice bili oduševljeni Dejanovom izvedbom i sipali hvalospjeve na račun hrvatskog braniča.

“Kako prikladno je što se Dejan Lovren pretvorio u vrhunskog braniča baš kad je Jürgen Klopp došao u klub. Zabio je jedan od najvažnijih golova u Liverpoolovoj povijesti.” – pisao je tada Liverpool Echo.

JAVIO SE OLMOV TRENER: JULIAN NAGELSMANN OBJASNIO ZAŠTO JE BIVŠI DINAMOV AS NA KLUPI TE ŠTO MORA POPRAVITI U SVOJOJ IGRI!

VATRENI OSTAJU BEZ IZBORNIKA? HNS GA VIŠE NEĆE MOĆI PLAĆATI, ZLATKO DALIĆ RAZMATRA VIŠEMILIJUNSKU PONUDU?!

Ove Modrićeve riječi su odgovor hoće li voditi Hrvatsku na Euru!

UEFA IZABRALA NOGOMETNE BESMRTNIKE: OVO JE NAJBOLJA POSTAVA LIGE PRVAKA U POVIJESTI!

ODLIČAN TEKST ENGLESKOG LISTA: „Barcelona kažnjava Rakitića zato što je bio vjeran, hrvatski velikan zaslužuje otići podignute glave jer je bio važan igrač…“

Komentari

komentara

« Povratak