JESTE LI ZABORAVILI NA NJEGA? “S Dinamom nije gotovo. Nadam se Europskom prvenstvu”

FOTO:

Ante Ćorić trenutno se nalazi u španjolskoj Almeriji. Prije šest dana španjolski drugoligaš Almeria poslao je svoje igrače na godišnji odmor uslijed pandemije koronavirusa, zbog koje je stao gotovo cijeli (sportski) svijet.

Među njima je i Ante Ćorić, koji igra u Almeriji ove sezone na posudbi iz Rome, a u 13 odigranih utakmica (ukupno 597 minuta) tri puta je asistirao. Almeria nakon 31 kola drži treće mjesto koje vodi u doigravanje, dok je druga Zaragoza daleko pet, a lider Cadiz šest bodova.

“Ne znam planove za sljedeću sezonu. Još sam ovdje u Almeriji, zadovoljan sam i nadamo se da ćemo se plasirati u La Ligu. Mislim da sam na pravom putu, a do sada su me usporavale samo neke nesretne okolnosti. Vjerujem u sebe i na isti način mnogi vjeruju u mene. Treniram naporno, jednog dana radim na snazi, a drugog na trčanju. Moram biti što spremniji kako ne bih imao problema s ozljedama i kako bih eventualni oporavak učinio što lakšim”, rekao je Ćorić za RTL.

Mladi 23-godišnji Zagrepčanin je 1. srpnja 2018. otišao iz Dinama u Romu za šest milijuna eura, ali na Olimpicu za sada nije dobio pravu priliku.  “Najteže mi je bilo što nisam igrao niti minutu, ali je bilo lijepo biti dio sjajne momčadi Rome”, naglasio je Ćorić, koji s Romom ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Na kraju je opet govorio o budućnosti. Ćorić nije isključio ni povratak na Maksimir. “Dinamo je više od kluba, to je cijela moja obitelj. S moje strane, to sigurno nije gotova priča i ne vidim zašto bi trebala biti”, istaknuo je te najavio kandidaturu za dres Hrvatske na Euru 2021. godine.

“Nadam se da bih mogao biti na popisu ako se plasiram s Almerijom u prvu španjolsku ligu. Također, ako budem igrao često i ako me ozljede ostave na miru”, zaključio je Ćorić.

Komentari

komentara

« Povratak