SKANDAL U BAYERNU: Legendarni član momčadi napao vodstvo kluba!

FOTO:

Njemački vratar, Manuel Neuer, prije mjesec dana proslavio je 34. rođendan. Aktualni ugovor s Bayernom traje još godinu dana, ali sve je izglednije kako bi legendarni vratar mogao otići tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Fanovi već dobro znaju trzavice između uprave Bayern Munchena i Manuel Neuera. Logično, sve je zakuhano u pregovorima oko novog ugovora. U javnost je tako dospjela informacija da bi Neuer htio petogodišnji ugovor, odnosno “papire” koji će mu jamčiti da će pred ulaskom u peto desetljeće života moći mirno završiti karijeru na Allianz Areni.

OVE MODRIĆEVE RIJEČI SU ODGOVOR HOĆE LI VODITI HRVATSKU NA EURU!

Ipak, procurilo je da bi mu Bavarci dali maksimalno ugovor na 2+1 godinu, što se Neueru nikako nije svidjelo pa je javnim kanalima i napao Bayern: “Svi razgovori koje sam vodio od 2011. godine uvijek su se vodili s velikim povjerenjem. Nikada ništa nije otkriveno.”, rekao je Neuer za Bild, dodavši:

“Ali sada su u medijima otkriveni i objavljeni detalji aktualnih razgovora, koji često nisu ni istiniti. To me muči. Ne poznajem ovakav Bayern. Želim igrati ako budem zdrav, ali najvažnije mi je povjerenje. Jasno mi je da je suvišno tražiti petogodišnji ugovor, ali imam 34 godine i ne mogu predvidjeti hoću li igrati do 39. godine.”, kazao je čovjek koji je do sada 92 puta oblačio nacionalni dres Njemačke.

Inače, Manuel je već neko vrijeme povezivan sa senzacionalnim transferom. Naime, u medijima se rapsršiča priča kako Neura u svojim redovima želi vidjeti talijanski Juventus ali onda bi se prvo morali riješiti Wojciecha Szczesnya koji je prvi izbor u Torinu, dok je legendarni Buffon i dalje rezervna opcija.

JESTE LI ZABORAVILI NA NJEGA? “S DINAMOM NIJE GOTOVO. NADAM SE EUROPSKOM PRVENSTVU”

PROCURILI IZNOSI: Ovo su plaće igrača Dinama…

Komentari

komentara

« Povratak