ŠTETA TALENTA: Trebao je biti vođa Francuske, a sada će opet dobiti otkaz zbog nevjerojatne gluposti!

FOTO:

Samir Nasri trebao je postati jedan od najboljih francuskih igrača, predviđala mu se takva karijera prije deset godina kada je zablistao u Marseilleu.

Prodao se potom u Arsenal gdje se nastavio razvijati pod vodstvom legendarnog Arsenea Wengera da bi onda otišao u Manchester City koji se počeo, uz pomoć strašnog priljeva novca šeika, dizati iznad prosjeka.

No u Cityju se ovaj ofenzivac počeo gubiti, mijenjali su se i treneri, no njegova ćud nije odgovarala gotovo nikome pa su ga pustili u Sevillu. Tamo se počeo buditi, međutim, nakon transfera u turski Antalyaspor bilo je jasno da karijera ide u nepovrat.

Pokušao ga je oživjeti Vincent Kompany, nekadašnji suigrač iz Cityja, a danas glavni čovjek u belgijskom Anderlechtu u kojem igra i hrvatski ofenzivac Marko Pjaca. Doveo je Kompany Nasrija po isteku ugovora s West Hamom gdje se Samir također gubio, ali Nasri je ponovo sve uprskao.

Naime, Derniere Huere piše da će Kompany potjerati Nasrija jer je prekršio pravila za vrijeme pandemije koronavirusa. Belgijski klub poručio je svojim igračima da stalno budu u kontaktu s klubom te da ne napuštaju mjesto boravka za vrijeme korona krize.

Nasri je odletio u Dubai i natjerao gazde da ga se odreknuo. Sada će, u 32. godini, opet ostati bez kluba. Nakon samo pet nastupa.

BJELICA VEĆ PREUZIMA NOVI KLUB: BIVŠI TRENER DINAMA DOLAZI NA KLUPU EUROPSKOG VELIKANA?

U seriji La Casa de Papel pojavio se i slavni nogometaš. Jeste li ga uočili?

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak