TALIJANI TVRDE: Ovo je novi klub Dejana Lovrena!

FOTO:

Nogomet i dalje miruje zbog pandemije koronavirusa, ali zato su tu razne špekulacije kad su u pitanju noogmetni transferi. U jednoj zanimljivoj transfer priči nalazi se i hrvatski reprezentativac te aktualni član Liverpoola, Dejan Lovren, koji je već dugo na izlaznim vratima Redsa.

Proteklih mjeseci pisalo se kako će Dejan Lovren Premiership zamijeniti talijanskom Serie A, a tamo se već odavno zna interes Milana i Rome. No, sada se u cijelu tu priču uključio i Napol, kojeg vodi legendarni veznjak Gennaro Gattuso.

Talijani pišu kako će iz Napolija otići sjajni stoper Koulibaly. Napoli očekuje odštetu koja će biti blizu 100 milijuna eura, a pravo je pitanje hoće li tako nešto vidjeti zbog ove krize. Gazzetta javlja kako je Liverpool prvi favorit za dovođenje ovog senegalskog stopera.

Kako javlja Gazzetta dello Sport, Napoli se pomirio s tim da će Koulibaly vjerojatno napustiti klub, a snizili su i njegovu cijenu. Prošle godine nisu pristajali na ispod 120 milijuna eura, a ove godine traže 100.

Gazzetta smatra kako je Liverpool favorit zbog toga što su voljni u zamjenu za Senegalca ponuditi i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji bi mijenjao Koulibalyja u Napulju.

Koulibaly nema otkupnu klauzulu u ugovoru, tako da predsjednik Aurelio De Laurentiis, inače tvrd pregovarač, određuje cijenu, a 29-godišnjaku ugovor traje sve do 2023. godine. Zanimljivo je kako su Napuljani Koulibalyja doveli iz Genka prije šest godina za tek 7,75 milijuna eura…

TURCI OTKRIVAJU: BJELICA U FENERBAHCE DOVODI ČAK TRI HRVATA!

VIDEO: Muž uhvatio suprugu i nogometnu zvijezdu u se** aferi. Sve objavio na YouTubeu

Komentari

komentara

« Povratak