GOLMANSKA BUDUĆNOST: Njemački velikan želi dovesti ponajboljeg vratara HNL-a!

FOTO:

Mnogi su strepjeli nakon što se Danijel Subašić odlučio oprostiti od reprezentativnog dresa nakon ruskog Mundijala. Međutim, to se pokazalo neopravdanim jer za vratarsku budućnost u Hrvatskoj zaista ne trebamo brinuti.

Dominik Livaković iz Dinama čvrsto drži poziciju prvog čuvara mreže Vatrenih, pred Livijem je obećavajuća karijera, samo je pitanje dana kada će potpisati za nekog europsko velikana. Sportske novosti pišu da je jedan njemački gigant zagrijan za drugog hrvatskog golmana, Ivu Grbića. Naime, slavni Schalke traži zamjenu za Alexandra Nubela koji prelazi u Bayern te želi angažirati golmana Lokomotive.

Bivši Hajdukov portir je bio član mlade reprezentacije na Euru mladih u Italiji i San Marinu, za klub s Kajzerice brani odlično i vrlo je moguće kako će na ljeto otići u Bundesligu. Osim Schalkea, potencijalni poslodavac je još jedan bundesligaš, Freiburg.

Kao treći klub se spominje belgijski velikan Anderlecht ali se trenutno nalazi u financijskim poteškoćama te je malo vjerojatno kako će Grbić završiti u Jupiler ligi. Ukoliko propadne transfer Freiburgovog Scholowa u Gelsenkirchen tada je prvi pick popularnih Rudara upravo hrvatski golman.

Ranije ga se tijekom zime povezivalo sa turskim divom Bešiktašom.

STOPER VATRENIH SELI NA OTOK: SLAVNI ENGLESKI KLUB KUPUJE DOMAGOJA VIDU!

Lionel Messi imenovao 15 najboljih mladih igrača

Komentari

komentara

« Povratak