ODVEO LOKOSE U FINALE: Sjajni Sammir magičnim potezima podsjetio na najbolje dane iz Dinama!

FOTO:

Ekipa Lokomotive prvi je finalist hrvatskog nogometnog Kupa. Na koprivničkom stadionu Ivan Kušek Apaš Tomićevi momci izveli su veliki preokret te svladali domaći Slaven Belupo rezultatom 1:3. Junak utakmice bio je Jorge Sammir, zlatna zamjena trenera Tomića.

Belupo je dominirao prvim poluvremenom i poveo prekrasnim pogotkom Brune Gode, no Lokosi su se u nastavku trgnuli te postigli tri pogotka za slavlje i finalnu utakmicu na Šubićevcu. Tomić je potpuno pogodio uvođenjem Sammira koji je pokrenuo ekipu te ostvario dvije prekrasne asistencije.

Prvo je sjajnim ubačajem poslužio Enisa Cokaja za poravnanje na 1:1, da bi nakon prodora asistirao Marku Toliću za vodstvo od 2:1. Bivši reprezentativac tako je podsjetio na najbolje dane iz Dinama kada je bio ponajbolji igrač HNL-a.

Čini se da je popularni Filho ozbiljno shvatio nastavak karijere u Lokomotivi nakon kratke epizode u Dinamu i Kini. Kada je spreman i motiviran, Sammir svojim potezima može odlučivati utakmice. Na videu se podsjetite na dva sjajna asista…

Komentari

komentara

« Povratak