NOGOMETNE POSLASTICE: Dva velika okršaja za nastavak talijanske Serie A!

FOTO:

Nakon dugotrajne pauze od tri i pol mjeseca, na scenu se vraća još jedna Liga petice. Primera se vratila sinoć dvobojem Seville i Betisa, Serie A se pak vraća polufinalima domaćeg Kupa, na rasporedu su dvoboji divova.

Prva velika utakmica je na rasporedu danas od 21:00 sati, uzvratni susret u Torinu igraju prvak Juventus i probuđeni Milan. Mediji najavljuju našeg reprezentativca Antu Rebića kao zamjenu u vrhu napada za ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića. Rezultat prve utakmice na San Siru bio je 1:1, za Rossonere je zabio upravo Rebinator.

Ne treba napominjati da je Juve papirnati favorit za prolazak u veliko finale, veliki Šveđanin će sigurno dosta nedostajati Milanu. Ronaldo i društvo imaju veliku priliku uzeti dvostruku krunu ove sezone, no u prvenstvu im je također gusto, za vratom im puše sjajni Lazio.

U subotu se igra dvoboj Napolija i Intera na San Paolo, također u večernjem terminu od 21 sat. Napoli je u gostima svladao Intera pogotkom Fabiana Ruiza te ima određenu prednost pred uzvrat na domaćem terenu. Međutim, pošto navijača neće biti, igrači Intera neće osjetiti onu paklenu atmosferu kakva zna biti na kultnom stadionu.

Gennaro Gattuso vjerojatno neće moći računati na standardnog stopera Kostasa Manolasa, dok će Conte imati sve igrače na raspoloaganju. Marcelo Brozović će morati dati vrlo dobru izvedbu na sredini terena i pokušati sa suigračima izboriti finale Coppa Italie.

Zamislite gradski derbi Milan – Inter u finalu Kupa…

PRAVA BOMBA: DINAMO RADI NA DOVOĐENJU VEZNJAKA IZ PORTUGALA, ŽELI GA I OLYMPIACOS!

URNEBESNI PODCAST: Sammir otkrio koji velikani su ga htjeli kupiti…

 

Komentari

komentara

« Povratak