TUDORE, PA ŠTO TO RADIŠ: Varaždin uništava Hajduk na Poljudu!

FOTO:

Danas se nastavlja hrvatska nogometna liga, a na meniju imamo dvoboje Hajduka i Varaždina te Istre i Intera. Nakon prvih 45 minuta imamo veliko iznenađenje na Poljudu.

Hajduk je veliki favorit u Splitu protiv Varaždina pa je tako koeficijent na njihovu pobjedu jedva 1.20. Splićani se grčevito s Rijekom i Lokomotivom bori za drugo mjesto, a gosti traže ostanak u ligi. Prvi put od kad je Tudor trener Hajduka u početnom sastavu je Darko Nejašmić.

Varaždin je s dva gola na početku susreta šokirao Splićane. Drožđek je u 19. zabio za 0:1, a na 0:2 povisio je Mamić u 24. minuti. Za 3:0 je zabio veznjak Ivan Posavec.

Mujakić je katastrofalno pogriješio i dodao loptu u noge gostima na centru. Točna lopta u kontru lansira Obregona koji nesebično poslužuje Drožđeka, a ovaj pogađa sami kut za 0:1. Kod drugog pogotka Obregon je namučio Mujakića i navukao ga na sebe pa dodao Tekliću koji točnom loptom nalazi Mamića na rubu kaznenog prostora, a ovaj preciznim udarcem pogađa sami kut za golemih 0:2 gostiju.

U isto vrijeme igra se dvoboj Istre i Intera. Domaći vode 2:0 golovima Petra Bosančića i Šime Gržana. U pitanju je dvoboj golemog uloga, a sada Istra ima golemu prednost…

SENZACIONALNI POVRATAK: MARIO MANDŽUKIĆ OPET U BUNDESLIGI!?

VELIKI GUBITAK: Kapetan napušta Kraljevski klub, poznata je iduća destinacija!

Komentari

komentara

« Povratak