LUDNICA NA POLJUDU: Varaždin srušio Hajduk usred Splita! Evo što to znači za Tudora i društvo…

FOTO:

Danas je započelo 29. kolo HNL-a. Vidjeli smo dvije uistinu zanimljive utakmice. Varaždin je u gostima šokirao Hajduk svladavši ih 3:2. Nakon prvog poluvremena bilo je čak 3:0 za goste, a u Puli smo vidjeli ‘derbi’ začelja između Istre i Intera. Domaćin je slavio 2:0.

Kod Varaždina dvostruki strijelac bio je Domagoj Drožđek, 24-godišnji napadač koji je čak prošao školu Dinama i Borussije Dortmund. Radi se o aktualnom igraču Lokomotive, koji se trenutno nalazi na posudbi u Varaždinu. Treći gol za Varaždince postigao je Petar Mamić, lijevi bek koji je također na posudbi u Varaždinu, a inače je igrač Rijeke.

Dokaz koliko je Hajduk bio loš u prvih 45 minuta najbolje je dao Marin Brbić. Naime, predsjednik Hajduka bijesno je napustio svečanu ložu u 38. minuti jer nije više mogao gledati blamažu svoje momčadi koja vodi grčevitu borbu za drugo mjesto.

Kako je Varaždin izdominirao prvo poluvrijeme tako je Hajduk razvalio drugo. Već u 49. minuti sjajno je zabio branič Mario Vušković. Splićani su potom praktički igrali ‘viktoriju’ na polovici Varaždinaca. Pritisak se isplatio kada je kapetan Hajduka, Mijo Caktaš, prekrasno pogodio malu mrežicu.

Igor Tudor očekivao je i treću pobjedu u nastavku hrvatskog prvenstva, ali Varaždin se pokazao kao strašno tvrd. Hajduk vodi veliku borbu za to drugo mjesto jer ono vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Podsjećamo, Hrvatska će imati dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Sutra ćemo od strane UEFA-e službeno doznati kako su zamislili izgled kvalifikacija s obzirom da je pandemija koronevirusa totalno paralizirala nogometni svijet.

Hajduk je tako ostao bez vrlo važna tri boda, a sutra će igrati Rijeka i Lokomotiva na Rujevici. Radi se o dvojcu koji također ima vrlo realne šanse za to drugo mjesto, a tu je Osijek koji ima pet boda manje od Hajduka. Bijeli će tako sutra navijati za remi, jer Lokosi bi eventualnom pobjedom preskočili Rijeku i Hajduk dok bi Riječani otišli Hajduku na plus tri.

U svakom slučaju imamo vrlo uzbudljiv nastavak hrvatske nogometne lige… Što mislite, tko će dohvatiti to drugo mjesto? Hajduk? Rijeka? Lokomotiva ili Osijek?

VELIKI GUBITAK: KAPETAN NAPUŠTA KRALJEVSKI KLUB, POZNATA JE IDUĆA DESTINACIJA!

SENZACIONALNI POVRATAK: Mario Mandžukić opet u Bundesligi!?

Komentari

komentara

« Povratak