SVE JE REKAO: Trener Hajduka oduševio komentarom za poraz protiv Varaždina…

FOTO:

Igor Tudor utučen se pojavio u Hajdukovoj emisiji nakon šokantnog 2:3 poraza od Varaždina. Tudorova momčad nakon prvih 45 minuta gubila je 3:0, a do kraja susreta uspjela je samo ublažiti poraz kojim se udaljila od drugog mjesta i kvalifikacija Lige prvaka.

“Večer nije dobra. Nije dobra svaka večer u kojoj Hajduk izgubi. Ovo se ne smije događati. Na treninzima to dobro izgleda, ali… Mene duša boli”, prva je reakcija trenera Hajduka.

“Mi jako teško dajemo golove, a u obrani primimo tri gola iz tri šuta. Idemo dalje, okrenuti novu stranicu. Lakše bismo napravili rezultat da igramo kao seljačka ekipa, da nabijamo loptu. Mi se trudimo igrati, dodavati se. Radim 24 sata, nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica… Varaždinu svaka čast, pošteno i zasluženo. Međutim, mogu oni biti najbolji na svijetu, na kraju su opet oni Varaždin, a mi Hajduk. Hajduk koji ne smije gubiti na ovom stadionu.”

Slijedi derbi s Lokomotivom. “Bit će nam lakše protiv Lokomotive jer ćemo igrati na kontre. Teško nam je bilo danas probiti njihovu obranu kad su se povukli.”

VELIKI GUBITAK: KAPETAN NAPUŠTA KRALJEVSKI KLUB, POZNATA JE IDUĆA DESTINACIJA!

SENZACIONALNI POVRATAK: Mario Mandžukić opet u Bundesligi!?

SENZACIONALNI POVRATAK: MARIO MANDŽUKIĆ OPET U BUNDESLIGI!?

RASPAD SISTEMA: Marin Brbić pokazao što misli o sramoćenju protiv Varaždina…

Komentari

komentara

« Povratak