PAO JE DOGOVOR: Evo gdje Ivan Krstanović nastavlja karijeru!

FOTO:

Ivan Krstanović jedan je od najboljih napadača u povijesti HNL-a. 37-godišnjak u elitnom razredu hrvatskog nogometa igrao je za Zagreb, Dinamo, Rijeku, Zadar, Lokomotivu i Slaven Belupo. U baš svakom klubu igrao je odlično.

A čini se kako je poznato gdje će ‘Krle’ igrati sljedeće sezone. Naime, Ivan Krstanović dao je izjavu za Sportske novosti: “Dogovorili smo se, to je neupitno, još pred dva-tri mjeseca, samo još nisam potpisao. No, vjerojatno ću potpisati novi ugovor i ostati u Slavenu.”.

Iako se pisalo o njegovom odlasku iz Koprivnice, to se ipak neće dogoditi te će sjajni napadač i iduće sezone rešetati mreže kao igrač stabilnog hrvatskog prvoligaša. Ovaj 37-godišnjak postigao je 10 pogodaka u aktualnoj sezoni te je uvjerljivo najbolji klupski topnik. Jedini je u redovima ‘Farmaceuta’ koji je zabio više od dva pogotka u sezoni, a taj podatak još je vrijedniji ako znamo da je cijela momčad zabila svega 23 gola u 27 kola.

Inače, Slaven je napravio velike promjene u proteklim danima. Otišli su Robin Kamber, Ante Vrljičak i Miloš Radivojević, a potom je došlo na red rješavanje statusa prvog i najefikasnijeg napadača – Ivana Krstanovića.

Inače, Krstanović je u Slaven Belupo stigao u siječnju 2019. godine. Dosad je odigrao 37 utakmica i zabio 18 prvenstvenih golova. U karijeri je igrao za Široki, Zagreb, Zadar, Lokomotivu, Dinamo i Rijeku, a u Prvoj HNL je zabio 98 golova.

Jedan od najboljih igrača u povijesti HNL-a može biti odličan primjer mlađim kolegama…

Komentari

komentara

« Povratak